Ердоган перервав передвиборчий ефір через стан здоров'я
Категорія
Світ
Дата публікації

Ердоган перервав передвиборчий ефір через стан здоров'я

Ердоган перервав передвиборчий ефір через стан здоров'я
Джерело:  online.ua

Через нездужання Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, який зараз активно готується до майбутніх виборів, змушений був перервати свою участь у телеефірі.

Джерело: TRT World

Ердоган перервав передвиборчий ефір через стан здоров'я

Після трьох публічних виступів у рамках своєї кампанії протягом дня, Ердоган був запланований на спільний вечірній виступ на каналах Ulke TV та Kanal 7.

Однак через щільний графік президента, початок ефіру було зміщено на півтори години і незабаром після початку відбулася несподівана зупинка питань .

Ефір відновили через десять хвилин і Ердоган перепросив та пояснив, що йому стало зле. Він зазначив, що останні два дні були дуже насиченими і у нього проблеми зі шлунком.

У певний момент я міркував, чи зрозуміють мене правильно, якщо я скасую участь у програмі. Але ж була обіцянка. Перепрошую вас і аудиторію, – прокоментував президент.

Після того він відповів на ще кілька запитань і ефір завершився.

Чи затримають Путіна в Туреччині

Боднар заявив, що Туреччина не приєдналася до Римського статуту Міжнародного карного суду, який видав ордер на арешт Путіна. Тому, мабуть, у Туреччині диктатора не зможуть затримати.
Проте можливість арешту Путіна існує в інших країнах.

Наприклад, Вірменія, яка визнала зобов’язання, закріплені Римським статутом, може стати потенційною країною для арешту Путіна.

Також, можливо, першою країною, де його затримають, стане Південно-Африканська Республіка під час його запланованого візиту в серпні.

Німеччина також висловлює готовність затримати Путіна у разі його відвідування на її території, хоча Росія у відповідь вже виявила погрози "піти на Берлін".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?