Ердоган пояснив, з ким насправді воює Туреччина
Категорія
Світ
Дата публікації

Ердоган пояснив, з ким насправді воює Туреччина

Ердоган пояснив, з ким насправді воює Туреччина
Джерело:  online.ua

Президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що збройні сили країни в Сирії ведуть боротьбу виключно проти режиму Башара Асада. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал NTV.

За його словами, конфронтація не ведеться проти Росії. З такою заявою він виступив після переговорів з президентом Володимиром Путіним напередодні.

"Тут немає жодного питання між Росією і Туреччиною. Нам не протистоїть Росія, нам протистоїть режим. І, на жаль, цей режим нещадно пригнічує власне населення в регіоні", - зазначив Ердоган.

Він додав, що турецькі сили зазнали втрати, які сягають кількох сотень бійців.

"Ми робили застереження, але, попри це, вони не зупинялися", - підкреслив лідер.

Нагадаємо, 1 березня Туреччина оголосила початок нової військової операції в Ідлібі - "Весняного щита". Вони почали бити по військах Асада та його союзникам після того, як сирійська авіація уразила колону турків.

Як повідомляв ONLINE.UA, у четвер, 5 березня, в Москві відбулися термінові переговори Ердогана та Путіна. Приводом для них стало катастрофічне загострення, яке призвело до тисячних та сотенних втрат з боку військ Сирії та Туреччини відповідно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?