Ердоган поїде до Росії на зустріч з Путіним — Yeni Şafak
Категорія
Політика
Дата публікації

Ердоган поїде до Росії на зустріч з Путіним — Yeni Şafak

Ердоган поїде до Росії на зустріч з Путіним — Yeni Şafak
Джерело:  online.ua

Ердоган поїде до Росії на зустріч з Путіним замість того, щоб російський президент відвідав Туреччину. Обговорювати будуть зернову угоду.

Джерело: Yeni Şafak

Ердоган поїде до Росії на зустріч з Путіним

Президент Турції Реджеп Таїп Ердоган планує відвідати Росію для зустрічі з Володимиром Путіним, щоб обговорити зернову угоду. Спершу планувалося, що президенти зустрінуться в Анкарі.

Видання зі посиланням на близькі до адміністрації Єрдогана джерела повідомляє, що нібито готується візит президента Турції до Росії і він "критичної ваги" для домовленості з Росією щодо продовження зернової ініціативи.

Так, Анкара дотримується позиції, що створення нового маршруту для експорту зерна морем без участі Росії – не дуже гарна ідея.

Можливі дати візиту до Росії до Єрдогана не називають.

У ЗМІ повідомляють, що в Україну прямує головний радник Ердогана Акіф Чагатай Кіліч, також очікується візит в Україну та РФ міністра закордонних діл Хакана Фідана.

Візит Путіна до Анкари під питанням

Раніше повідомлялося, що російський президент Володимир Путін може особисто приїхати до Анкарі. Візит чекали в другій половині серпня, у середині місяця неофіційно ширилися чутки, що він може відбутися "найближчими днями".

Згодом з'явилися повідомлення, що Ердоган може зустрітися із представником Путіна – президентом Татарстану Русланом Мінніхановим – нібито для узгодження домовленості з Москвою про транзит російського зерна в обмін на повернення Росії до "зернової угоди".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?