Незрозуміла поведінка. Подоляк розкритикував дії Ердогана щодо Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Незрозуміла поведінка. Подоляк розкритикував дії Ердогана щодо Путіна

Незрозуміла поведінка. Подоляк розкритикував дії Ердогана щодо Путіна
Джерело:  online.ua

Радник голови ОПУ Михайло Подоляк звертає увагу на те, що після численних обстрілів портової інфраструктури України турецький лідер Реджеп Ердоган офіційно підтвердив, що провів телефонні переговори із російським диктатором Володимиром Путіним. На переконання Михайла Подоляка, це дуже схоже на приниження перед очільником Кремля.

Джерело: "24 Канал"

Путін продовжує принижувати міжнародних лідерів

Як зазначає представник команди Володимира Зеленського, президент Туреччини не демонструє свого лідерства у перемовинах з президентом РФ.

Країна-агресорка щоденно знищує портову та логістичну інфраструктуру українського Півдня.

А після цього Путін безумовно скаже "я повертаюсь до зернової угоди", щоб продемонструвати цією поведінкою свою силу. На думку Подоляка, повернення Росії до зернової угоди за таких умов було б принизливим для міжнародного права, - наголосив Михайло Подоляк.

Не можна також забувати про те, що російський диктатор абсолютно свідомо принизив африканські країни на саміті Росія – Африка, напередодні призупинивши свою участь у зерновій угоді.

Ба більше, він принизив офіційну Анкару, яка була гарантом дотримання угоди, а також принизив ООН.

Також очільник Кремля вбив міжнародне морське право та завдав удару по репутації НАТО в Чорному морі.

Чомусь міжнародні інституції продовжують підігравати йому в цьому. Це дивно, адже фактично Путін повертає себе у глобальний порядок денний і натякає, що світ має виконувати його забаганки", – зазначив Подоляк.

Що не так з поведінкою Ердогана

Радник голови ОПУ також нагадав про те, що декілька місяців тому турецький лідер заявив офіційно оголосив про свої прагнення не те що на регіональне, а й на глобальне лідерство.

Поведінка пана Ердогана є незрозумілою, адже глобальне лідерство виглядає зовсім інакше. Ти не можеш подзвонити людині, яка тебе публічно принизила, і після цього домовлятися про щось із ним далі. Ти мав сказати: "Дивись, тут будуть турецькі судна ходити. Не дай Боже, щось з ними буде". А після цього, безумовно, так, можна було б вести переговори, – наголосив Михайло Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?