Єрмак назвав головні досягнення команди Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Єрмак назвав головні досягнення команди Зеленського

Єрмак назвав головні досягнення команди Зеленського
Джерело:  online.ua

Навколо президентської партії "Слуга народу" дуже часто виникають резонансні скандали, які шокують українців. Одним з останніх викликала заява народної обраниці від "Слуги народу" Людмили Марченко, яка сказала про можливу військову підтримку Азербайджану з боку України. Виправдати нардепів монобольшості у парламенті вирішив глава ОПУ Андрій Єрмак. Він нагадав, що політична сила "Слуга народу" складається з нових парламентаріїв, у яких немає досвіду в політиці, але вони є професіоналами в інших сферах. Єрмак запевнив, що команда Зеленського працює над тим, щоб не допускати скандальних конфузів, а українців закликав не забувати, що за рік саме ці депутати проголосували багато історичних законів, які будуть вивчатися в історії нашої країни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу ОПУ.

"Вперше в українській історії абсолютно на демократичних виборах, абсолютно без будь-яких фінансових зобов'язань прийшли абсолютно нові люди в парламент. Більшість з них дуже пристойні, професійні - кожен у своїй сфері. Але багато хто з них ніколи не були у великій політиці, ніколи не могли усвідомити, що кожне сказане слово може завтра стати вседержавною сенсацією", - прокоментував Єрмак останні скандальні заяви нардепів від "Слуги народу".

Єрмак переконаний, що фракція "Слуги народу" у Верховній Раді, незважаючи ні на що, зберігає свою цілісність, а різні позиції депутатів під час голосувань засвідчили про демократію і розвиток партії. Керівник ОПУ запевнив, що кожен член "Слуги народу" вважає Зеленського лідером і на 100% довіряє йому. Він також підкреслив, що команда Зеленського "працює не заради цифр і рейтингів, а на результат".

"Давайте подивимося на те, що вони зробили. А за рік вони зробили дуже багато. За рік саме ці депутати проголосували багато історичних законів, які будуть вивчатися в історії нашої країни. Саме ці депутати сьогодні працюють над великим пакетом прогресивних законів, які, по мою думку, просунуть нашу країну дуже далеко вперед", - підсумував керівник Офісу Глави держави.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Аваков порадив шукати "таблетки" для членів команди Зеленського після заяви про Азербайджан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?