Єрмак заявив про бажання РФ повторити в Україні Голодомор
Категорія
Україна
Дата публікації

Єрмак заявив про бажання РФ повторити в Україні Голодомор

Єрмак заявив про бажання РФ повторити в Україні Голодомор
Джерело:  online.ua

На переконання очільника Офісу президента Андрія Єрмак, команда російського диктатора Володимира Путіна робить усе можливе, щоб повторити в Україні Голодомор – за його словами, солдати РФ навмисно обстрілюють українські поля запальними снарядами.
Джерело: Телеграм-канал Андрія Єрмака

Єрмак попередив про новий підлий план РФ

Росіяни обстрілюють українські поля запальними снарядами. Ті, хто створюють світову продовольчу кризу, намагаючись реконструювати Голодомор, хочуть також знищити український врожай. Наші воїни гасять пожежі, але «продовольчий тероризм» має бути зупинено. З нашими союзниками ми обговорюємо шляхи вирішення продовольчої кризи, - повідомив очільник ОПУ.

Фото - скриншот

Варто зазначити, що український лідер Володимир Зеленський також озвучив попередження міжнародній спільноті. Глава держави заявив, що країна-агресорка намагається повністю знищити міжнародне право, що спокійно грабувати окуповані території.

Війна Росії проти України – це далеко не тільки про Європу. Це про глобально важливі речі. Російське керівництво хоче відкинути всі здобутки історичного розвитку людства, зокрема систему міжнародного права, яка в нас є сьогодні, і повернутися до життя, як у XІX столітті чи навіть раніше. Коли було неможливим усе те, що дало мільярдам людей шанс на гармонійний розвиток і добробут, - підкреслив Володимир Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?