ЄС: ми скоротили залежність від російського газу
Категорія
Політика
Дата публікації

ЄС: ми скоротили залежність від російського газу

ЄС: ми скоротили залежність від російського газу
Джерело:  online.ua

Глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер, коментуючи підсумки переговорів з президентом США Дональдом Трампом у США, заявив, що Євросоюз скоротив залежність від російського газу, передає ONLINE.UA з посиланням на Paperjam.

   "Залежність від Росії скорочується",- сказав Юнкер в інтерв'ю про ввезення газу із США.

Видання також повідомляє, що рішення щодо зрідженого природного газу, за словами Юнкера, стало результатом саміту "Європейський Союз - Західні Балкани" 17 тр авня у Софії.

"У декларації, прийнятій за підсумками зустрічі, йдеться, що пріоритет у співробітництві ЄС із західно-балканськими країнами в забезпеченні енергобезпеки буде відданий "покращенню енергоефективності та транскордонного об'єднання енергосистем, диверсифікації джерел і шляхів", - сказано в повідомленні.

Юнкер також додав, що його переговори з Трампом базувалися на цифрах, а "цифри важливі".

Як повідомляв ONLINE.UA, американський лідер Дональд Трамп після зустрічі з головою Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером у Вашингтоні заявив, що  США і Євросоюз домовилися працювати  разом з метою усунення бар’єрів у торгівлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?