ЄС прийняв остаточне рішення по виділенню мільярдної допомоги Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

ЄС прийняв остаточне рішення по виділенню мільярдної допомоги Україні

ЄС прийняв остаточне рішення по виділенню мільярдної допомоги Україні
Джерело:  online.ua

У вівторок, 26 червня, Рада Європейського Союзу прийняла остаточне рішення по виділенню фінансової допомоги Україні. Було прийнято рішення виділити 1 млрд євро мікрофінансової допомоги на підтримку структурних реформ і економічної стабілізації України.

Про це рішення повідомила прес-служба Ради ЄС в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що після прийняття рішення про виділення мільярда євро Україні, Європейська комисси спільно з Радою ЄС має намір підготувати меморандум, в якому буде прописано умови, на яких буде виділена допомога. Даний меморандум вимагає ратифікації українського парламенту.

Раніше повідомлялося, що Європейський парламент 13 червня проголосував за надання фінансової допомоги Україні в розмірі 1 млрд євро. Очікується, що перший транш бидет виплачений вже у вересні 2018 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, 29 травня Рада ЄС підтримала угоду з Європарламентом щодо четвертого пакету макрофінансової допомоги Україні в розмірі мільярда євро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?