ЄС прийняв важливе рішення щодо санкцій проти Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

ЄС прийняв важливе рішення щодо санкцій проти Росії

ЄС прийняв важливе рішення щодо санкцій проти Росії
Джерело:  interfax.com.ua

У понеділок, 26 лютого, Рада ЄС без обговорення продовжить діючі антиросійські санкції. Продовження обмежувальних заходів було погоджено 21 лютого на засіданні комітету постійних представників країн ЄС.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: У США оцінили збитки Росії через санкції: названа цифра

Відзначається, що санкції проти РФ будуть продовжені ще на шість місяців, до 15 вересня. Йдеться про той пакет обмежувальних заходів, термін якого закінчується 15 березня. Змін і доповнень, за даними джерела, в списку немає.

У Росії вже відреагували на рішення ЄС продовжити антиросійські сакнціі. Зокрема, віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін, вважає, що вони введені назавжди, так як є реакцією Заходу на російську силу.

"Для Росії санкції - це шанс проявити кращі риси національного характеру", - вважає Рогозін.

При цьому він зазначив, що є певні складності і негативні наслідки у Росії через санкції, але Москва прийняла всі заходи у відповідь.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що США готують нові санкції проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?