Євробачення-2017: Генеральна репетиція другого півфіналу — ексклюзивне відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: Генеральна репетиція другого півфіналу — ексклюзивне відео

Євробачення-2017: Генеральна репетиція другого півфіналу — ексклюзивне відео
Джерело:  online.ua

Відбулася генеральна репетиція другого півфіналу Євробачення, що пройде 11 травня о 22:00.

ONLINE.UA був на місці подій і пропонує яскраве відео підготовки претендентів на участь у фіналі пісенного конкурсу.

У Міжнародному виставковому центрі репетицію провели 18 учасників другого півфіналу, а саме: Македонія, Мальта, Нідерланди, Сербія, Данія, Румунія, Угорщина, Австрія, Ірландія, Швейцарія, Естонія, Ізраїль, Болгарія, Сан-Марино, Литва, Хорватія, Норвегія та Білорусь.

Читайте також: Євробачення-2017: онлайн трансляція другого півфіналу

На початку другого півфіналу ведучі пісенного змагання Володимир Остапчук та Олександр Скічко заграють на сопілці та баяні. Музичне наповнення створюватиме танцбалет в українському стилі.

Солістка у довгій жовтій сукні разом із піаністом та барабанщиком заспівала конкурсний номер, з яким гурт Timebelle представить завтра Швейцарію.

Читайте також: Євробачення-2017: Прогнози букмекерів на другий півфінал

Під час другого півфіналу виступить і австрієць Nathan Trent. До речі, він не лише виконавець, а й автор своїх пісень.

Виконавиця Tijana Bogićević представлятиме на Євробаченні-2017 Сербію. Саме її номер відкриє другий півфінал

Три сестри, які створили гурт OG3NE, представлятимуть на Євробаченні-2017 Нідерланди з піснею Lights and Shadows.

Представниця Македонії Jana Burčeska виконає пісню Dance Alone. До речі, співачка брала участь у Євробаченні у 2012-му, 2013-му та 2015-му роках.

Позитивні представники Білорусі - гурт NaviBand - також на Євробаченні вже вчетверте. Цього року вони заспівають пісню білоруською мовою. Це буде вперше, коли білоруська зазвучить на Євробаченні.

Дивіться також ексклюзивне інтерв'ю з учасниками гурту NaviBand на ONLINE.UA.

У другому півфіналі виступить також представник Болгарії - Kristian Kostov. Цей 19-річний виконавець наразі є одним з фаворитів конкурсу. Букмекери пророкують йому друге місце.

Румунію цьогоріч на Євробаченні представить один з найбільш незвичайних дуетів - Ilinca ft. Alex Florea. Ілінка відома тим, що виконує пісні оригінальним скандинавським співом - тірольським йодлем.

Країну, яка поставила рекорд, вигравши Євробачення тричі поспіль з 1992 по 1994 роки, - Ірландію - цього року представляє Brendan Murray.

Під восьмим номером у другому півфіналі Євробачення виступить учасниця від Данії - Anja. Аня Ніссен (справжнє ім'я артистки) - дансько-австралійська співачка, автор пісень, актриса та танцівниця.

Представник Угорщини Joci Pápai виконує пісню угорською мовою. До речі, сам співак, репер та гітарист - ромського походження. Тож не дивно, що в його пісні Origo, з якою він виступить у 2 півфіналі, наявні ромські мотиви.

Норвезькій гурт JOWST виконає пісню про важливість виходити із зони комфорту, щоб отримати ті шанси, які дарує нам доля.

Представниця Мальти - Claudia Faniello - представить на Євробаченні пісню Breathlessly. Схоже, потрапити на цей конкурс для співачки було мрією: вона 9 разів брала участь у національних відборах у Мальті.

Нагадаємо, що у вівторок, 9 травня визначилися перші 10 учасників гранд-фіналу Євробачення-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?