Євробачення-2017: Генеральна репетиція фіналу — ексклюзивне відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: Генеральна репетиція фіналу — ексклюзивне відео

Євробачення-2017: Генеральна репетиція фіналу — ексклюзивне відео
Джерело:  online.ua

ONLINE.UA був на місці подій і пропонує до перегляду яскраве відео з репетиції, у якій взяли участь артисти, які потрапили до фіналу автоматично.
Фінал відбудеться 13 травня, о 22:00. За підсумками першого півфіналу до нього пройшли Молдова, Азербайджан, Греція, Швеція, Португалія, Польща, Вірменія, Австралія, Кіпр та Бельгія.

Дивіться також відео з репетиції першого півфіналу.

11 травня визначилися ще 10 фіналістів: Болгарія, Білорусь, Хорватія, Угорщина, Данія, Ізраїль, Румунія, Норвегія, Нідерланди та Австрія.

Євробачення-2017: Генеральна репетиція другого півфіналу — ексклюзивне відео

Шість фіналістів були відомі одразу. Це представники країн-засновниць Євробачення - Італії, Німеччини, Франції, Іспанії та Великої Британії. Також автоматично до фіналу пройшли O.Torvald як представники країни-переможниці попереднього Євробачення.

Велику Британію цього року представить Lucie Jones - валлійська співачка, актриса та модель. Вона виконає пісню Never Give Up on You.

Від Німеччини виступить Левіна. Виконавиця почала співати з 9 років. Спочатку вона виступала в різних дитячих мюзиклах, удосконалювала свою майстерність і вигравала музичні конкурси.

Співачка Alma виступатиме з франкомовною піснею від Франції.

Фаворит цьогорічного Євробачення за версією всіх букмекерів - Франческо Габбані (Італія). Він не лише співак, а й композитор та мульти-інструменталіст. Виступає в стилях поп, електропоп, інді. У 4 роки почав 
грати на барабанах, а в 9 років - на гітарі.

Цього року Україну представляє рок-гурт O.Torvald. Зараз у складі команди, яка була заснована 12 років тому у Полтаві, фронтмен Женя Галич, гітарист Денис Мізюк, барабанщик Сашко Солоха, бас-гітарист Микита Васильєв та DJ Polarnik. O.Torvald на Євробаченні виступлять з композицією Time. Музиканти наголошують, що пісня закликає цінувати близьких і змінювати все, що не влаштовує.

Іспанець Манель Наварро - не лише співак, а й автор пісень та гітарист. У фіналі він виступить з піснею Do It For Your Lover.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?