Євробачення-2017: Росію закликали відмовитися від конкурсу в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: Росію закликали відмовитися від конкурсу в Україні

Євробачення-2017: Росію закликали відмовитися від конкурсу в Україні
Джерело:  L!fe #шоу

Відомий російський співак Філіп Кіркоров закликав РФ відмовитися від участі в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, який пройде в Києві з 9 по 13 травня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE.
Кіркоров, який нещодавно повідомив, що не дивитиметься в цьому році конкурс, зробив нову заяву. Співак закликав Росію не брати участь цього року в Євробаченні.
"Мені нецікавий цей конкурс з певного етапу його існування, а точніше з минулого року. Для мене він в якомусь сенсі перестав існувати. Я глибоко розчарований його політизованістю і заангажованістю", - сказав Кіркоров.

Читайте також: Євробачення-2017: в Росії різко відреагували на рішення про "чорні списки"
Крім того артист ніяк не може змиритися з поразкою свого підопічного Сергія Лазарєва, який посів третє місце в Євробаченні-2016.
«Я не заперечую перемогу співачки з України Джамали: за неї також голосували жителі Європи, як за Сергія Лазарєва. Але в глядацькому голосуванні переміг Сергій. Проте в той час, як люди відправляли СМС за нього, професійне журі цих же країн поставило йому нуль. Настільки очевидна упередженість і зведення рахунків з Росією, що мені абсолютно нецікаво мати справу з організацією, яка ігнорує мою країну, причому так грубо і так негарно», - зазначив він.
Кіркоров закликав «зменшити свій інтерес до цього конкурсу, поки вони не наведуть там лад».
«Я б взагалі нікого не відправляв туди в цьому році!» - підкреслив він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російські ЗМІ стверджували, що від РФ на міжнародний пісенний конкурс Євробачення, який в травні цього року пройде в Києві, поїде російський співак родом з України Олександр Панайотов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?