Євробачення-2017: стало відомо, хто поїде в Україну від Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: стало відомо, хто поїде в Україну від Росії

Євробачення-2017: стало відомо, хто поїде в Україну від Росії
Джерело:  L!fe #шоу

РосЗМІ повідомили, що від Росії на міжнародний пісенний конкурс Євробачення, який в травні цього року пройде в Києві, поїде російський співак родом з України Олександр Панайотов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE.
За інформацією видання, кандидатуру 32-річного виконавця вже схвалило керівництво Першого каналу.
"У цьому році телемовник знову ухвалив рішення не проводити національний відбір і не відбирати заявки на участь в конкурсі. Артиста для конкурсу оберуть як в останні кілька років - радою російського оргкомітету. Уже через місяць Перший канал планує озвучити своє рішення представникам Євробачення, яким належить виключне право першими офіційно назвати учасника від тієї чи іншої країни", - передає видання.
Читайте також: Євробачення-2017: в Україні пояснили щодо "чорних списків" росіян
Однак сам артист заявив, що йому поки нічого не відомо про це рішення.
"Я буду щасливий представити нашу країну на конкурсі - для мене це величезна честь. Але поки нічого не хочу загадувати", - зазначив співак.
До слова, Олександр Панайотов народився в Запоріжжі, а пізніше переїхав будувати музичну кар'єру в Москву.
Нагадаємо, національний відбір на Євробачення відбуватиметься в кілька етапів: перший прямий ефір відбудеться 4 лютого, другий - 11 лютого, третій - 18 лютого.
А фінал, на якому ми дізнаємося, хто представлятиме нашу країну, відбудеться 25 лютого.
Як повідомляв ONLINE.UA, Сан-Марино на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017, який пройде в травні в Києві, може представляти італійська співачка Аріса, зовні схожа на народного депутата України Надію Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?