Євробачення-2017: в Росії різко відреагували на рішення про "чорні списки"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: в Росії різко відреагували на рішення про "чорні списки"

Євробачення-2017: в Росії різко відреагували на рішення про "чорні списки"
Джерело:  L!fe #шоу

Російський продюсер Йосип Пригожин різко відреагував на  рішення організаторів Євробачення щодо росіян, чиї імена виявилися в "чорних списках" в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L!FE.
Як відомо, під час жеребкування країн-учасниць виконавчий директор пісенного конкурсу Йон Ола Санд заявив, що домовився з російською делегацією не відправляти в Україну осіб з "чорного списку" Мінкульту, РНБО і СБУ.
Читайте також: Євробачення-2017: в Україні визначили порядок виступів країн-учасниць
Пригожина обурив цей факт, так як він і його дружина, співачка Валерія, потрапили в список "небажаних" осіб в Україні.


Йосип Пригожин і Валерія
"Ну, не хочуть нас пускати на "Євробачення...". Значить, радійте. Навіщо ми граємо в їх іграшки? Нам давно пора сказати їм: "Давай, до побачення!" Давайте брати приклад з нашого президента, який завжди пропонує Заходу свої умови, а не слідує нав'язаним правилам", - заявив він.
Крім того, Росії і зовсім слід відмовитися від участі в Євробаченні, яке, на думку Пригожина, давно перетворилося на "політичний захід".
Нагадаємо, Євробачення-2017 пройде в Києві, півфінали конкурсу відбудуться 9 і 11 травня, фінал запланований на 13 травня.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Йосип Пригожин запропонував оголосити бойкот музичному пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?