Євробачення-2017: в Україні пояснили щодо "чорних списків" росіян
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: в Україні пояснили щодо "чорних списків" росіян

Євробачення-2017: в Україні пояснили щодо "чорних списків" росіян
Джерело:  interfax.com.ua

Віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко спростував  новину про те, що на час Євробачення-2017 в Україні скасують "чорні списки" російських артистів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
"Зараз ось з Росії запустили чергову "качку", при чому не через російські, а європейські ЗМІ з сумнівною репутацією, що мовляв на час "Євробачення" будуть скасовані, так звані, "чорні списки" і сюди хлине вся ця російська попса, яка тут буде співати і розповідати нам, що мовляв ніякої України немає, а Крим споконвічна Росія - це пряма брехня", - заявив В'ячеслав Кириленко.
Чиновник також підкреслив, що мотивом для виключення діяча культури з "чорного списку" є визнання ним територіальної цілісності України і агресії РФ.
Крім того, Кириленко зазначив, що іншою неправдою, яку поширюють російські ЗМІ є те, що нібито Євробачення-2017 пройде в Москві.
Читайте також: Росія прийняла остаточне рішення щодо Євробачення в Україні: з'явилося відео
Нагадаємо, раніше в росЗМІ з'явилася інформація, нібито ЄВС веде переговори з українською владою з вимогами пустити російських артистів на територію України. Крім скасування "чорного списку" організатори міжнародного пісенного конкурсу вимагають від Києва вести безперебійну трансляцію конкурсу на території Росії і не створювати труднощі при акредитації для російських ЗМІ.
Пізніше,  ці чутки розвіяв перший заступник гендиректора НТКУ, виконавчий продюсер Євробачення-2017 Олександр Харебін. За його словами, якщо до складу російської делегації буде входити "нев'їзний артист", то його не пустять на територію України.
Як повідомляв ONLINE.UA,  міжнародний пісенний конкурс Євробачення, який в 2017 році пройде в Києві, відбудеться 9 і 11 травня. А фінал запланований на 13 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?