Євробачення-2020 можуть скасувати - уже відома причина
Категорія
Культура
Дата публікації

Євробачення-2020 можуть скасувати - уже відома причина

Євробачення-2020 можуть скасувати - уже відома причина
Джерело:  online.ua

Іноземним журналістам вдалося дізнатися шокуючу та ексклюзивну інформацію. Згідно з останніми даними, представники Європейського мовного союзу, міжнародного організатора конкурсу Євробачення, не будуть присутні на зустрічі делегатів від 41 країни-учасниці 9 березня через заборону на поїздки, яку було введено після того, як в одного із співробітників виявили коронавірус. Цілком ймовірно, що Євробачення-2020 можуть скасувати взагалі можуть скасувати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Billboard.

За словами журналістів, делегати від Швеції та Ізраїлю також відмовилися прибути на зустріч у нідерландське місто Роттердам.

"Європейський мовний союз продовжує стежити за ситуацією і оцінювати потенціал впливу коронавірусу на конкурс", - йдеться на сайті організації.

Окрім того, зазначається, що в разі, якщо ситуація з пневмонією погіршиться, то буде "вжито альтернативних заходів". Що цікаво, нещодавно стало відомо, що Україна опустилася в рейтингу букмекерів після перемоги Go-A.

Варто звернути увагу на те, що кількість зафіксованих випадків захворювання на коронавірус Covid-19 у світі чисельно перевищила 100 тисяч. Це підтверджують дані Центру системних досліджень при Університеті Джона Гопкінса. Переважна більшість випадків інфікування зафіксовано в Китаї - 80 556. Окрім того, більше тисячі випадків захворювання зареєстровано ще в трьох країнах - Південній Кореї (6593), Ірані (4747) та Італії (3858). На жаль, на даний момент померли від коронавірусу у світі 3398 осіб.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Світлану Лободу розкритикували фанати  через новий допис про коронавірус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?