Навіщо це зробили: Лобода показала, як намагається вберегтися від коронавірусу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Навіщо це зробили: Лобода показала, як намагається вберегтися від коронавірусу

Навіщо це зробили: Лобода показала, як намагається вберегтися від коронавірусу
Джерело:  online.ua

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка часто виступає в Росії та отримує там нагороди, регулярно демонструє шанувальникам відверті образи, які не завжди подобаються її шанувальникам. Проте цього разу співачка опублікувала нові світлини в чорній стильній захисній масці та зробила важливе попердження усім своїм фанатам, передає ONLINE.UA.

В соціальних мережах Лобода оприлюднила серію світлин на тлі паризького музею Лувр. Співачка позує в темному вбранні, поверх якого накинутий світлий плащ. Її образ доповнює чорний шарф і темні окуляри. Противірусну маску артистка притримує рукою. У своєму новому дописі артистка просить фанатів дотримуватися запобіжних заходів.

"Лувр закрили. Все тривожніші щоденні новини. Друзі, якщо ви подорожуєте, почитайте про правила профілактики, про безпеку в літаках, про маски, санітайзери. Сьогодні все це має величезне значення і може вберегти вас від неприємних наслідків. Гігієна !!!! Це наше все. # життя # здоров'я. Бережіть себе будь ласка", - наголосила Світлана Лобода у своєму новому дописі.

Фанати активно коментують новий пост Світлани та діляться своїми думками, порадами та зауваженнями.

"А Лувр кожного понеділка закритий; Найкраще зараз не відвідувати людні місця і тим більше не літати за кордон. Бережіть себе і своїх близьких!!!; Зараз потрібно бути дуже обережними, адже це не жарти, а деякі просто на цьому заробляють гроші. Це ж жахливо!; Даремно полетіла. Помилка. Навіщо собою ризикувати; навіщо ви туди поїхали? Навіщо ви це зробили?!; найголовніше - це здоров'я, але ми часто про це просто забуваємо", - пишуть користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російська влада підтвердила випадок зараження коронавірусною інфекцією  у громадянина РФ, який нещодавно повернувся з Італії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?