Євробачення-2021 сколихнув перший скандал через пісню про диявола
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2021 сколихнув перший скандал через пісню про диявола

Євробачення-2021 сколихнув перший скандал через пісню про диявола
Джерело:  online.ua

До старту Євробачення-2021 залишилося ще декілька місяців, однак пісенний конкурс уже опинився в епіцентрі скандалу через Кіпр. Йдеться про те, що республіку цьогоріч представить відома співачка Елена Цагріну з конкурсною піснею El Diablo ("Диявол"). Люди не приховують, що шоковані таким вибором пісні, адже в ньому прославляється диявол, передає ONLINE.UA з посиланням на Ютуб-канал  PanikRecordsTube.

Працівники державного телеканалу Кіпру CyBC зізнаються, що нещодавно почали отримувати погрози та образи на свою адресу. Невідомі навіть вимагали вжити заходів через обрану пісню, яка присвячена коханню до диявола, інакше вони підпалять будинок телеканалу.

"Також в будівлю регулярно надходять дзвінки з проханням змінити конкурсну пісню, а в мережі вже створена відповідна петиція проти El Diablo, яку підписали тисячі людей. Відзначається, що в тексті пісні є рядки: "Я віддала своє серце дияволу, бо він говорить, що я його ангел, я люблю диявола", - йдеться в повідомленні.

Жителі Кіпру наголошують, що хочуть залишити позитивне враження на конкурсі, а не прославитися своєю "любов'ю до диявола". Скарг та негативні коментарі незадоволених людей змусили державний телеканал виступити з окремим коментарем з цього приводу. Представники медіа почали стверджувати, що люди непраильно зрозуміли сенс цієї пісні. За їхніми словами, у ній йдеться про дівчину, яка страждає в токсичних відносинах з "поганим хлопцем" - саме його вона, мовляв, називає дияволом. Однак користувачів мережі такі пояснення не заспокоїли. Образи досі лунають на адресу й самої учасниці "Євробачення" Елени Цагріну. Окрім звинувачень в прославлянні диявола, співачку також звинуватили в плагіаті. Користувачі мережі кажуть, що ця пісня їм нагадує один із треків співачки Зари Ларссон.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кліп відомого українського електро-фолк гурту ONUKA отримав номінацію в категорії "Краще музичне відео" на престижному міжнародному кінофестивалі ARFF Barcelona. Краса навколишнього світу, яку показали автори ролика, підкорила кіноекспертів за кордоном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?