Євробачення в Україні: Кобзон прокоментував вибір учасника від Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення в Україні: Кобзон прокоментував вибір учасника від Росії

Євробачення в Україні: Кобзон прокоментував вибір учасника від Росії
Джерело:  L!fe #шоу

Співак і депутат Державної думи РФ Йосип Кобзон проти того, щоб Олександр Панайотов представляв Росію на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, яке в цьому році пройде в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE.
За інформацією РосЗМІ, кандидатуру 32-річного виконавця вже схвалило керівництво Першого каналу.
На думку Кобзона, відправляти в Україну російського співака родом із Запоріжжя - велика помилка.
Читайте також: Відомий російський продюсер хоче бойкотувати Євробачення в Україні
Крім того, 79-річний співак заявив, що, в принципі, не розуміє, навіщо Росії брати участь в конкурсі, який він назвав «комерційно-політичним заходом».
"Панайотов тут ні при чому. Наша країна зробить непрощенну помилку, якщо цим американським маріонеткам посилає на розтерзання хорошого хлопця. Якщо у нього вистачить сил і мужності, то він витримає всі образи і свист. Але навіщо заздалегідь посилати на поталу нашого хлопця? Чому в 80-му році не соромилися ігнорувати Олімпіаду в Москві, а зараз ми не можемо просто проігнорувати цей комерційно-політичний захід в Україні. Я вважаю, що це велика помилка Міністерства культури. І, хай він родом з України, я не вважаю, що цей факт якось пом'якшить ситуацію. Хто такий для України Панайотов? Я теж родом з України і під першим номером в списку тих, кому заборонили в'їзд. Я почесний громадянин 18 міст України, народний артист і нагороджений усіма ступенями за заслуги перед цією країною. Але це не заважає їм поливати мене брудом. Від цих людей не можна чекати нічого хорошого. Я думаю, що ніяких шансів виграти у нього немає", - цитує слова артиста російське видання.
Нагадаємо, Кобзон після його численних поїздок на окупований Донбас і виступів перед бойовиками ДНР був включений в список діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кобзон заявляв, що міг би представляти Росію на Євробаченні в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?