Єврокомісар Ган терміново приїхав на зустріч із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Єврокомісар Ган терміново приїхав на зустріч із Зеленським

Єврокомісар Ган терміново приїхав на зустріч із Зеленським

Єврокомісар з питань європейської політики сусідства і переговорів про розширення Йоганнес Ган терміново приїхав до Києва для зустрічі з новообраним президентом України Володимиром Зеленським, передає ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Зазначається, що політик прибув до столиці для проведення зустрічей з представниками чинної влади і її наступниками. Візит готувався без публічного анонсування. Зокрема, він відсутній в календарі подій Єврокомісії на цей тиждень.

На даний момент він зустрічається з Володимиром Зеленським. Також відомо, що до цього єврокомісар зустрівся з головою українського уряду Володимиром Гройсманом.

 "Ми бачимо гарні результати перетворень", – заявив європейський політик і додав, що продовження роботи щодо втілення антикорупційних ініціатив та оновлення системи судочинства – це дуже важливо. - Хочу також відзначити організацію та проведення президентської виборчої кампанії в Україні. Це саме по собі вже цінно, і цим Україна може пишатися".

Як повідомляв ONLINE.UA, в Чехії  спалахнув справжній скандал  після того, як у ефірі місцевої радіостанції Český Rozhlas Plus оглядач Ян Фінгерленд назвав Володимира Зеленського "клоуном", а згодом на їхньому сайті з’явилася розшифровка цього ефіру під заголовком "Єврей, яким керують українські фашисти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?