Європа мовчить: Лукашенко вважає, що Зеленського залишили одного
Категорія
Світ
Дата публікації

Європа мовчить: Лукашенко вважає, що Зеленського залишили одного

Європа мовчить: Лукашенко вважає, що Зеленського залишили одного
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Білоруський президент Олександр Лукашенко дорікнув Заходу за "кидання" України наодинці перед війною на Донбасі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Ми цього Зеленського, якого завантажили цим страшним вантажем, не його проблемами, залишили наодинці з цими проблемами", - вважає він.

Голова РБ пояснив, що в Україні певні сили намагаються придушити нову владу. За його словами, у цей час Європа мовчить та усі нібито знають, про кого він.

Лукашенко додав, що саміт "нормандської четвірки" повинно було б організувати вже давно, якщо вона може щось вирішити.

Нагадаємо, нещодавно президент Білорусі відвідав Україну задля Другого форуму регіонів у Житомирі. Там він зустрівся з Володимиром Зеленським. Під час зустрічі вони дійшли згоди щодо багатьох торговельних угод.

Як повідомляв ONLINE.UA, білоруське МЗС виступило із новою заявою про готовність допомогти Україні у врегулюванні на Донбасі. Згідно з твердженням офіційного Мінська, він готовий стати платформою нових контактів у разі неефективності чинних, зокрема - розширеній версії "нормандського формату".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?