Європарламент домовився голосувати за визнання РФ державою-спонсором тероризму
Категорія
Політика
Дата публікації

Європарламент домовився голосувати за визнання РФ державою-спонсором тероризму

Європарламент домовився голосувати за визнання РФ державою-спонсором тероризму
Джерело:  online.ua

17 жовтня депутати Європейського парламенту офіційно підтримали запит групи Європейських консерваторів і реформістів щодо включення до порядку денного пленарних засідань дебатів про визнання Росії державою-спонсором тероризму.

Джерело:  PAP  з посиланням на депутата ЄП від Польщі Боґдана Жоньца

ЄП буде голосувати за визнання Росією державою-спонсором тероризму

Варто звернути увагу на те, що під час голосування 201 євродепутат підтримав включення резолюції до дебатів, 99 висловилися проти, ще 61 – утримався.

Ми раді, що дискусія відбудеться, і що в листопаді ми голосуватимемо за цю резолюцію, що дозволить представити справжні відносини між Росією та ЄС і покаже варварство Путіна та його оточення, а також тих із Західної Європи, які мають з ним бізнес, – виступив з коментарем з цього приводу Жоньц.

За попередніми даними, резолюцію будеуть обговорювати й винесуть на голосування в Європарламенті під час сесії 21-24 листопада.

Як уже згадувалося раніше, команда українського лідера Володимира Зеленського давно вимагає від офіційного Вашингтонп визнання за Росією статусу держави-спонсора тероризму.

Не можна також не згадати, що у серпні Сейм Латвії визнав Росію державою-спонсором тероризму, а в Естонії відповідна резолюція була винесена на голосування.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?