Європейська "подруга" Путіна викликала гнів заявою про Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Європейська "подруга" Путіна викликала гнів заявою про Росію

Європейська "подруга" Путіна викликала гнів заявою про Росію
Джерело:  РІА Новини

Кандидат в президенти Франції, глава партії "Національний фронт" Марін Ле Пен, яка відома своїми теплими відносинами з президентом РФ Володимиром Путіним, заявила, що хоче зняти санкції проти Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
"Я хочу зняти ці санкції. Як мінімум, ті, що стосуються Франції. Я завжди вважала їх одночасно несправедливими і повністю неефективними, навіть контрпродуктивними", - сказала Ле Пен і додала, що "вони заважають будь-якого діалогу з Росією".
"Ми зацікавлені у взаємодії з вашою країною і спільній роботі з багатьох питань - починаючи з протидії ісламському тероризму і врегулювання сирійської кризи. Я хочу відзначити, що ці санкції руйнівно впливають на нашу економіку, особливо на наше сільське господарство", - додала французький політик.
У мережі розгнівані через заяви Ле Пен.
Рибкін Кот: Бабці грошенята знадобилися?
Дмитро Даниленко: Хотіти не шкідливо.
Павло: Продає себе, гроші потрібні.



Як повідомляв ONLINE.UA, днями  Міністерство фінансів США прийняло рішення розширити антиросійські санкції, введені проти Кремля після анексії Криму та агресію на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?