Європейський суд скасував санкції ЄС проти Януковича: що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Європейський суд скасував санкції ЄС проти Януковича: що відбувається

Європейський суд скасував санкції ЄС проти Януковича: що відбувається
Джерело:  online.ua

Прессекретар сина колишнього президента Олександра Януковича Юрій Кірасир стверджує, що Європейський суд скасував санкції проти колишнього президента Віктора Януковича. Варто зазначити, що офіційного підтвердження цьому наразі немає, передає ONLINE.UA.

Кірасир на своїй сторінці у Facebook написав, що суд своїм рішенням від 24 вересня ухвалив скасувати санкції стосовно Віктора Януковича за 2018-2019 роки. Однак він не повідомив, який саме Європейський суд прийняв таке рішення.

Поки не вдалося підтвердити інформацію, опубліковану Кірасиром.

Що цікаво, в липні суд ЄС вже виніс рішення про скасування санкцій 2018 року за позовом Януковича та його команди. Однак санкції ЄС щодо 12 колишніх українських високопосадовців та їхнього найближчого оточення, продовжені у березні 2019 року, залишалися чинними.

Як повідомляв ONLINE.UA, скандальний президент-втікач Віктор Янукович готується до повернення в Україну. Наразі його адвокати здійснюють усі необхідні заходи для того, щоб засуджений за державну зраду президент міг повернутися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?