Неочікувано: Янукович готується повернутися в Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: Янукович готується повернутися в Україну

Неочікувано: Янукович готується повернутися в Україну
Джерело:  online.ua

Скандальний президент-втікач Віктор Янукович готується до повернення в Україну. Наразі його адвокати здійснюють усі необхідні заходи для того, щоб засуджений за державну зраду президент міг повернутися, передає ONLINE.UA.

Адвокат втікача Віктор Сердюк під час розгляду апеляції на вирок суду заявив, що на території Росії Віктор Янукович перебуває лише тимчасово,

"Захист здійснює усі необхідні заходи для того, аби забезпечити можливість Віктора Януковича перебувати в Україні", - наголосив адвокат.

Також він додав, що президент-втікач поставив перед своїми захисниками завдання, щоб до кримінальної відповідальності були притягнуті "винні у здачі Криму" та "організатори неконституційного захоплення влади".

Зі свого боку прокурор Руслан Кравченко розповів, що позиція обвинувачення залишається незмінною.

"Ми впевнені у своїй перемозі, позаяк віримо, що вирок суду був вмотивованим та законним", – сказав прокурор.

Нагадаємо, що адвокат Віктора Януковича Віталій Сердюк заявив, що його клієнт має намір повернутись до України. Це, на думку захисника, може статися після того, як суд зніме з колишнього президента звинувачення у державній зраді.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше колишній генеральний прокурор Юрій Луценко відреагував на бажання Януковича повернутись в Україну. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?