Facebook незабаром представить унікальний розумний браслет
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook незабаром представить унікальний розумний браслет

Facebook незабаром представить унікальний розумний браслет
Джерело:  online.ua

Нещодавно стало відомо, що компанія Facebook вирішила створити свій фірмовий розумний браслет. За словами представників корпорації, його можна буде використовувати, щоб керувати майбутніми окулярами доповненої реальності (AR), інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт  Facebook.

Як стверджують представники компанії, Facebook планує скласти конкуренцію Apple, оскільки, як відомо, саме Apple Watch є найпопулярнішим розумним годинником у світі.

"Цей розумний браслет буде використовувати спеціальні датчики для перетворення сигналів нервів, які проходять через зап'ястя до долоні, у цифрові команди. Це можна використовувати для управління функціями девайсу та інтерпретації складних рухів рук. Таким чином, це дасть змогу користувачеві взаємодіяти з віртуальним світом, видимим у віртуальних окулярах, за допомогою рухів кистей і пальців", - йдеться в повідомленні.

За словами представників Facebook, в майбутньому ця технологія дасть змогу власнику маніпулювати з віртуальними об'єктами в реальному світі, а також вводити текст на віртуальній клавіатурі.

"Одна з найскладніших проблем у сфері доповненої реальності – це введення даних. Все залежить від того, як люди з ними взаємодіють", – прокоментував розробку директор з технологій Facebook Майк Шрепфер.

Що важливо розуміти, станом на сьогодні багато виробників випускають розумні браслети для відстеження стану здоров'я користувача і отримання повідомлень зі смартфона. Однак ця ідея Facebook справді унікальна, адже раніше ніхто не використовував смарт-браслет як систему введення даних у віртуальній і доповненої реальності.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, компанія Facebook регулярно оновлює правила функціонування популярної соціальної мережі Instagram. Так, нещодавно офіційно стало відомо, що в соцмережі заборонить дорослим користувачам писати незнайомим підліткам в особисті повідомлення. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?