Facebook позбавила "посади" Аксьонова - головного окупанта Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Facebook позбавила "посади" Аксьонова - головного окупанта Криму

Facebook позбавила "посади" Аксьонова - головного окупанта Криму
Джерело:  online.ua

Адміністрація Facebook позбавила сторінку "голови" окупованого Криму Сергія Аксьонова офіційного статусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікацію у соцмережі Антона Кориневича - представника президента України в АРК.

За його словами, це сталося після звернення представників української влади до компанії "Фейсбук".

"Маємо гарні новини. Після надсилання запиту від Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим компанія Facebook зняла відмітку верифікації зі сторінки так званого "голови" так званої "Республіки Крим", - проінформував Кориневич.

Посадовець додав, що сподівається на відсутність подібних ситуацій у майбутньому. Він подякував адміністрація соціальної мережі за швидку реакцію.

Нагадаємо, синя позначка з білою галочкою надається у Facebook публічним особам: посадовцям, політикам, дипломатам та зіркам.

Як повідомляв ONLINE.UA, міжнародна організація Human Rights Watch звинуватила Кремль у жорстких порушеннях на території анексованого Криму. Правозахисники послалися на Женевську конвенцію, яка забороняє переслідувати людей за відмову служити у збройних силах держави, яка окупувала їхню домівку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?