Фанат вбив відому блогерку та опублікував фото з місця злочину
Категорія
Події
Дата публікації

Фанат вбив відому блогерку та опублікував фото з місця злочину

Фанат вбив відому блогерку та опублікував фото з місця злочину
Джерело:  online.ua

Божевільний фанат вбив 17-річну Instagram-блогерку Бьянку Девінс і опублікував фото з місця злочину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на New York Post.

У скоєнні злочину підозрюється 21-річний Брендон Кларк. Він був на місці злочину, коли туди прибули поліцейські.

В поліції розповідають, що хлопець перерізав дівчині горло, зняв її закривавлене тіло і опублікував фотографії в Instagram і в чаті шанувальників блогерші в додатку Discord. Клакра застали на місці злочину, і він спробував накласти на себе руки. Хлопця госпіталізували і висунули йому звинувачення у вбивстві.

"У поліцію надійшло кілька дзвінків про напад на Девінс, серед них був і Кларк. У момент вбивства підозрюваний також опублікував пост зі своїм фото і підписом. У ньому він написав, що, швидше за все, це його остання публікація і повідомив, що має зробити щось дуже жахливе. У цьому пості і на знімку вбитої дівчини хлопець написав "пробачте", - передає видання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  флоридський стрілок Ніколас Круз, що вбив 17 людей у школі, хоче віддати отриманий спадок  сім’ям жертв і постраждалим від його нападу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?