Флоридський вбивця віддасть свій спадок сім'ям жертв
Категорія
Світ
Дата публікації

Флоридський вбивця віддасть свій спадок сім'ям жертв

Флоридський вбивця віддасть свій спадок сім'ям жертв
Джерело:  Reuters

Флоридський стрілок Ніколас Круз, що вбив 17 людей у школі, хоче віддати отриманий спадок сім'ям жертв і постраждалим від його нападу.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на Reuters.

14 лютого Круз застрелив у школі в місті Паркленд 17 людей і поранив близько 50.

Спадок, котрий за деякими даними оцінюється у суму в 800 тисяч доларів, Крузу і його молодшому брату залишила прийомна мати, яка померла минулого року.

Читайте також: Еммануель Макрон погрожує розбомбити "хімічні об'єкти" в Сирії

"Він не хоче цих грошей. Він бажає, щоб їх передали організації, що зможе полегшити страждання",- заявила адвокатка Круза.

Рішення про передачу коштів у благодійний фонд повинен прийняти суд. Наразі вирішується питання щодо того, чи зможе Ніколас оплатити адвокатів, чи його будуть захищати юристи, яких надає держава за рахунок платників податків.

Прокуратура штату Флорида хоче домогтися для стрілка смертної кари. Але Круз згоден визнати провину, щоб запобігти цієї міри покарання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що The Times повідомила про підготовку Великої Британії до удару по Сирії з Кіпру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?