Фанатам футболу в Україні підготували неймовірний сюрприз - у чому річ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Фанатам футболу в Україні підготували неймовірний сюрприз - у чому річ

Фанатам футболу в Україні підготували неймовірний сюрприз - у чому річ
Джерело:  online.ua

Українських вболівальників почнуть пускати на футбольні матчі, однак тільки в тестовому режимі. Відповідну ініціативу узгодили під час зустрічі міністр охорони здоров'я Максим Степанов та Андрій Павелко — очільник Української асоціації футболу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікацію останнього у Facebook.

За словами президента УАФ, йдеться про плей-оф матчі Української Прем'єр-ліги за участь у другому кваліфікаційному раунді Ліги Європи. Вони заплановані на 26 та 29 липня.

"Як і обіцяв раніше, трибуни стадіонів, де відбуватимуться матчі, буде можливість заповнити на 25%. Звичайно ж, окрім дотримання дистанції, глядачі, як і всі учасники поєдинків, будуть також зобов’язані дотримуватись й інших вимог карантинного режиму. Рішення МОЗ — це ще одна надзвичайно важлива перемога українського футболу над COVID-19", - пояснив Павелко.

Він додав, влада у майбутньому розгляне можливість допуску 50% вболівальників. Це можливо у разі позитивного досвіду тестових послаблень та покращення загальної епідемічної ситуації.

"Повернення вболівальників на трибуни — пріоритетна ціль Української асоціації футболу в нинішніх непростих для всіх нас умовах", - підкреслив голова УАФ.

Він оголосив подяку керівництву МОЗ та представникам асоціації, які залучилися до роботи у цьому напрямку.

Нагадаємо, наразі українські фанати не можуть відвідувати футбольні матчі. Станом на ранок 22 липня фахівці встановили від початку епідемії 60 995 діагнозів COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, карантин, який ввели через глобальну епідемію коронавірусу COVID-19, кардинально змінив правила безпеки для проведення матчів. В УЄФА нагадали про найбільш головну особливість проведення двобоїв на полі у майбутньому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?