УЄФА вирішила, як проводитиме матчі єврокубків - що варто знати
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА вирішила, як проводитиме матчі єврокубків - що варто знати

УЄФА вирішила, як проводитиме матчі єврокубків - що варто знати
Джерело:  online.ua

Карантин, який ввели через глобальну епідемію коронавірусу COVID-19, кардинально змінив правила безпеки для проведення матчів. В УЄФА нагадали про найбільш головну особливість проведення двобоїв на полі у майбутньому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву президента організації Александера Чеферіна.

За його словами, усі матчі єврокубків цього сезону дограватимуть без глядачів на трибунах.

"З професійної точки зору я відчував великий тиск, було багато важкої роботи. Але я радий, що футбол, на щастя, повертається по всій Європі. УЄФА пожертвував частиною свого сезону, щоб до кінця липня можна було дограти поточні внутрішні змагання, а вже в серпні довести до кінця власні клубні турніри сезону-2019/20", - пояснив Чеферін.

Він зауважив, організатори ліг на це погодилися.

"До подальших розпоряджень ми проводитимо матчі єврокубків без глядачів. Ризикувати не будемо. Основна увага, звичайно, приділено елітним турнірам. Але очевидно, що життєво важливим елементом нашої місії завжди буде масовий футбол. В умовах нових медичних протоколів і приписів в першу чергу важливо, щоб ніхто не піддавав себе непотрібним ризикам. Ми повинні бути особливо обережні там, де справа стосується дітей", - додав очільник УЄФА.

Нагадаємо, організатори турнірів погодили проведення фінальної стадії Ліги чемпіонів у португальському Лісабоні. Її проводитимуть у режимі так званого "фіналу восьми". Лігу європи дограють у Німеччині, прийматимуть матчі Кельн, Дуйсбург, Дюссельдорф, Гельзенкірхен.

Як повідомляв ONLINE.UA, пандемія коронавірусу COVID-19 порушила безліч заходів, пов’язаних з професійним спортом. Обмеження у понеділок, 20 липня, завдали нового удару — проти нагороди "Золотий м’яч". Подробиці — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?