"Фатальна жінка": Тіна Кароль зачарувала фанатів новим відвертим образом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Фатальна жінка": Тіна Кароль зачарувала фанатів новим відвертим образом

"Фатальна жінка": Тіна Кароль зачарувала фанатів новим відвертим образом
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Тіна Кароль опублікувала на своїй сторінці в Instagram спокусливе фото - на світлині вона постала в розкішній червоній сукні, передає ONLINE.UA.
Красуня вибрала для нової фотосесії червоне тло, а також використала світлу помаду, коричневі тіні без туші і яскраві рум'яна. За дві години фото зібрало більш як 19 тисячі лайків і безліч позитивних коментарів.

Дописувачі називають Кароль "богинею" і захоплюються її красою. Але знайшлися й ті, хто звинуватив зірку, що вона тривалий час постить "одне і те ж".

"Фатальна жінка; ще раз переконався, що українки найкрасивіші на світі; навіть без макіяжу у вас ідеальна зовнішність; а будуть якісь цікаві фото? хоч колись?; Тіно, нікого не слухайте! Ви розкішна жінка; бо червоне - то любов; сміливо та стильно; цей колір вам личить", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Тіна Кароль відвідала традиційне масштабне шоу  "Вечір прем’єр з Катериною Осадчою" в Палаці "Україна". Найбільшу увагу усіх присутніх привернула відверта сукня красуні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?