Фейки та декларація про державний суверенітет України — головне із звернення Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Фейки та декларація про державний суверенітет України — головне із звернення Зеленського

Фейки та декларація про державний суверенітет України — головне із звернення Зеленського
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський записав традиційне звернення до українців та закликав громадян не вірити фейкам і анонімним джерелам.

Джерело: сайт ОПУ

Зеленський записав звернення до українців

Скільки людей сьогодні налякав фейк про масований російський ракетний удар по Україні? Після всього, що відбувалося в попередні тижні. Після Дніпра, Вінниці, Часового Яру... Скільки нервів псується щодня тиражуванням страшилок від російських пропагандистів і посадовців. Скільки проблем українці створюють самі для себе, довіряючи будь-якому анонімному джерелу, - заявив український лідер.

За словами президента, це набуває іноді просто нездорових форм, коли соціальними мережами й сайтами поширюються свідомі "вкиди" з Росії, головна ціль яких тільки одна – доповнити ракетний і артилерійський терор проти нашої держави іще й інформаційними терором.

Володимир Зеленський звернув увагу на те, що українцям "потрібен ще й своєрідний емоційний суверенітет".

Щоб не підігрувати інформаційній грі проти України, щоб мати силу сприймати свідомо будь-яку інформацію, будь-які повідомлення, від кого би вони не йшли. І бачити, кому і для чого вони потрібні та чи потрібні вони саме Україні, чи полегшують вони для нас з вами шлях до перемоги... Іноді інформаційна зброя може зробити більше, ніж зброя звичайна, - наголосив президент.

Український лідер також нагадав, що 16 липня 32 роки тому була ухвалена Декларація про державний суверенітет України. Саме цей документ відновив традицію українського державотворення.

Ми вистоїмо й переможемо. Відвоюємо своє й відбудуємо нормальне життя. Ми зробимо це разом – тільки так це можливо. Це можливо тільки без взаємопоборювання. Це наш обов’язок перед усіма поколіннями нашого народу, які боролися за свободу й суверенність для України, - підсумував Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?