Фільм "Месники: Війна нескінченності" встановив світовий рекорд
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фільм "Месники: Війна нескінченності" встановив світовий рекорд

Фільм "Месники: Війна нескінченності" встановив світовий рекорд
Джерело:  deadline.com

Фільм студії Marvel "Месники: Війна нескінченності" встановив новий світовий рекорд за касовими зборами, зібравши за 11 днів мільярд доларів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deadline.

Картині вдалося зібрати мільярд у світовому прокаті швидше за всіх в історії. Попередній рекорд належав фільму "Зоряні війни: Пробудження сили". За всю історію кінематографу лише 34 фільмам вдалося подолати позначку в мільярд доларів.

"Війна нескінченності" стала шостим фільмом студії Marvel, що показав подібний результат. І зробила вона це навіть не дібравшись до Китаю, де прокат стартує 11 травня.

Окрім цього, новинка від Marvel побила національний рекорд у США. За перший уїк-енд від прем'єри кінострічка зібрала 250 мільйонів доларів.

З початку 2018 року кіностудія отримала величезний успіх. Це другий фільм від Marvel цього року, який здобув понад мільярд доларів в прокаті. Першою кінострічкою була "Чорна пантера".

В Україні прем'єра фільму "Месники: Війна нескінченності" відбулась 26 квітня.

Як повідомляв ONLINE.UA, фільм «Кіборги» встановив рекорд по зборах за два місяці прокату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?