Фінляндія суттєво обмежила в'їзд для росіян
Категорія
Україна
Дата публікації

Фінляндія суттєво обмежила в'їзд для росіян

Фінляндія суттєво обмежила в'їзд для росіян
Джерело:  online.ua

23 вересня президент і уряд Фінляндії домовилися про параметри рішення про обмеження щодо в’їзду для громадян Росії.

 Джерело: заява уряду Фінляндії

Фінляндія обмежила в'їзд для громадян РФ

Як стверджують іноземні журналісти, уряд Фінляндії найближчим часом оголосить про принципове рішення "стосовно суттєвого обмеження на в’їзд для громадян Росії та видачу віз, засноване на суттєвій шкоді міжнародному становищу" країни.

Деталі рішення можуть оголосити уже незабаром.

Що важливо розуміти, раніше на тлі оголошення диктатором Володимиром Путіним часткової мобілізації в РФ міністр закордонних справ Фінляндії офіційно попередив, що уряд країни розробить рішення для обмеження в’їзду туристів із Росії.

Країни ЄС суттєво обмежують в'їзд для росіян

Не можна також не згадати про те, що з 12 вересня набуло чинності рішення Ради Європейського Союзу про призупинення дії угоди про спрощення візового режиму з РФ.

За словами експертів, процес отримання віз до країн ЄС для росіян став значно тривалішим і дорожчим.

Крім того, 19 вересня набула чинності заборона на в'їзд до Естонії, Латвії, Литви та Польщі громадян Росії з шенгенськими візами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?