Кремлівська армія обстріляла ракетами Миколаїв та Запоріжжя
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремлівська армія обстріляла ракетами Миколаїв та Запоріжжя

Кремлівська армія обстріляла ракетами Миколаїв та Запоріжжя
Джерело:  online.ua

Керівник Миколаєвської ОВА Віталій Кім повідомив, що кремлівська армія здійснила масований ракетний обстріл Миколаєва ракетами типу С-300. У той же час окупанти обстріляли ракетами Запоріжжя. 

Джерело: інформація від керівників ОВА

Наслідки масованого ракетного обстрілу окупантами Миколаєва 

Кім підкреслив, що внаслідок обстрілу кремлівською армією міста руйнувань зазнали житлові багатоповерхівки, газопроводи, водогін та адміністративна будівля.

Доброго ранку, ми з України! Сьогодні 9 ракет С-300 прилетіло по Миколаєву. Зараз перевіряємо пошкодження та будемо все ремонтувати. На щастя, без жертв. Вночі, 22 вересня, близько 00:15 Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу, перередньо зенітно-ракетними системами С-300. Внаслідок чого пошкоджено багатоповерхові будинки, вибиті вікна, газопровід, водогін, подвір’я кінотеатру та театру, адміністративні будівлі, - йдеться у ранковому повідомленні керівника Миколаївської ОВА.

Кім також додав, що внаслідок нічної ракетної атаки спалахнула пожежа на складі. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється.

Що відомо про обстріли Запоріжжя та області 

Зранку військові кремлівської армії випустили по Запоріжжю та передмісті дев'ять ракет.

Заступник керівника ОП Кирило Тимошенко повідомив, що через чергову підступну ракетну атаку на Запоріжжя загинула одна людина та п'ятеро отримали поранення.

Тимошенко зазначив, що одна ворожа ракета була випущена по готелю, який розміщується у центральному парку.

Там суттєві руйнування, люди залишаються під завалами. Рятувальники працюють над розбором завалів та звільненням людей, - зазначив заступник голови ОП.

За його словами, окупанти також поцілили у електропідстанцію та позбавили світла цілі райони у Запорізькій області. Є влучення й у телевежу.

Руйнування зазнали житлових будинків навколо. За попередньою інформацією, відомо за одним загиблим. П'ятеро поранено. Інформація уточнюється, - повідомив керівник Запорізької ОВА Олександр Старух.

Обстріли на Донеччині

Керівник Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що внаслідок обстрілів кремлівської армії в Донецькій області протягом доби загинули  п'ятеро мирних жителів та ще 12 людей отримали поранення.

За 21 вересня росіяни вбили 5 мирних жителів Донбасу: 2 у Кураховому, 1 у Бахмуті, 1 в Авдіївці та 1 у Карлівці. Ще 12 людей отримали поранення, - зазначив Кириленко.

Всього з початку повномасштабної війни через російську агресію в Донецькій області загинули 873 особи, ще 2205 отримали поранення. Ці цифри вказані без урахування жертв у Маріуполі та Волновасі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?