Фонд "Говор Хелп" збирає на дрони-камікадзе для українських розвідників
Категорія
Україна
Дата публікації

Фонд "Говор Хелп" збирає на дрони-камікадзе для українських розвідників

Фонд "Говор Хелп" збирає на дрони-камікадзе для українських розвідників
Джерело:  online.ua

Благодійний фонд Дмитра Говоренка "Говор Хелп" та Головне управління розвідки Міноборони України оголосили масштабний збір на дрони-камікадзе. Мета проєкту – зібрати 20 млн гривень.

Джерело: ГУР

Українські музиканти збирають 20 млн гривень на дрони для ГУР

Фонд "Говор Хелп" з початку російського вторгнення 24 лютого допомагав цівільному населенню продуктами, одягом та ліками.

Тепер метою фонду є допомогти військовим та постраждалим від військової агресії.

Ми звернулися до військових, щоб точно визначити мету нашого збору і необхідну суму. На наш запит відгукнулося ГУР. Українські розвідники розповіли, що їм вкрай необхідні дрони-камікадзе, за допомогою яких в тилу ворога "бавиться бавовнятко", - каже Дмитро Говоренко.

Ініціативу «Говор Хелп» першим підтримав Ігор Лаченков (Лачен), блогер, волонтер, автор Telegram-каналу «Лачен пише», який висвітлює війну в Україні.

Також до збору долучилися українські митці, музиканти та виконавці, серед яких: Злата Огнєвич, Олександр Кривошапко, Лія Лі, SKYLERR, Сергій Комаровський та інші.

Як долучитися до збору на дрони-камікадзе для ГУР

Задонатити на дрони-камікадзе для ГУР можна за цими реквізитами:

  • Посилання на банку тут: https://send.monobank.ua/jar/8LPENzuQBQ

  • А це посилання  на ПриватБанк

  • Також можна зробити платіж за реквізитами отримувача: БО «Всеукраїнський Благодійний фонд «ГОВОР ХЕЛП», Розрахунковий рахунок UA543052990000026008045022286.

Уся інформація про закриття збору і передачу дронів ГУР Міноборони транслюватиметься у Telegram-каналі GovorNews за посиланням.

Росія атакує дронами критичну інфраструктуру України

Нагадаємо, що РФ нещодавно отримала 250 дронів-камікадзе від Ірану і вже використовує їх проти критичної інфраструктури України.

Зокрема 19 грудня Україна витрима кілька хвиль атак іранськими дронами. З 35 «шахедів», українські ППО збили 30.

Зокрема над Києвом зафіксували 23 дрони, з них знищили 18.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?