Амбасадори United 24 збирають кошти на тисячу генераторів українським лікарням
Категорія
Україна
Дата публікації

Амбасадори United 24 збирають кошти на тисячу генераторів українським лікарням

Амбасадори United 24 збирають кошти на тисячу генераторів українським лікарням
Джерело:  online.ua

Амбасадори United 24 — футболіст Андрій Шевченко, боксер Олександр Усик, американський астронавт Скотт Келлі, українська тенісистка Еліна Світоліна, американський актор Лієв Шрайбер та історик Тімоті Снайдер — об'єдналися, щоб зібрати кошти на тисячу електрогенераторів для українських лікарень.

Джерело: Telegram-канал Міністра цифрової трансформації Михайла Федорова

1000 генераторів для лікарень: амбасадори UNITED24 об’єднались для збору коштів

Амбасадори United 24 об’єдналися, щоб зібрати гроші на 1000 генераторів для українських лікарень. Уперше одразу шість амбасадорів збирають кошти на одну ціль. Кожен російський удар по енергетичній інфраструктурі — це сотні життів, які можуть зупинитися просто на операційному ліжку через відсутність світла. Тому важливо забезпечити генераторами більшість лікарень України, — наголосив міністр Федоров.

Міністр додав, що під час зустрічі з Президентом Володимиром Зеленським амбасадори United 24 запевнили, що зроблять усе, щоб закупити українським лікарям електрогенератори.

Олександр Усик зазначив, що важливо підтримувати увагу до України та розуміння того, що на території нашої держави триває повномасштабна війна.

Професор історії Тімоті Снайдер наголосив, що зараз надзвичайно важливо захистити енергетичну систему України. Це розуміє міжнародна аудиторія.

Я наголошую, що сьогодні Україна дає світу набагато більше, ніж ми даємо Україні. Вона є прикладом мужності для всього світу, – зазначив амбасадор.

Нагадаємо, нещодавно Михайло Федоров заявив, що термінали супутникового зв'язку Starlink згодом планують встановити, окрім публічних Wi-Fi-точок, також і в "Пунктах Незламності".

Пункти незламності запустили по всій Україні. Це місця, куди кожен зможе прийти в разі тривалого відключення світла. У Пунктах Незламності окрім подачі електроенергії передбачається наявність води, місць для відпочинку, аптечок, речей необхідних для мам та маленьких дітей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?