У Києві планують розгорнути 1000 пунктів обігріву
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві планують розгорнути 1000 пунктів обігріву

У Києві планують розгорнути 1000 пунктів обігріву
Джерело:  online.ua

За словами міського голови Києва Віталія Кличка, у випадку надзвичайних ситуацій взимку в українській столиці готуються розгорнути близько 1000 пунктів обігріву для мешканців міста.

Джерело: Телеграм-канал Віталія Кличка

Кличко заявив, що в Києві мають намір розгорнути 1000 пунктів обігріву

Як стверджує мер української столиці, наразі його команда розглядає різні сценарії розвитку подій і найгірший – "коли взагалі не буде електроенергії, водо- та теплопостачання".

На цей випадок більше тисячі пунктів обігріву в нашому місті ми готуємо. Закупили електрогенератори, зробили запаси води та всього необхідного, щоб ці пункти обігріву приймали людей. У них можна буде зігрітися, випити чаю, підзарядити телефони, отримати необхідну допомогу, - наголосив Віталій Кличко.

Фото - скриншот

Як уже згадувалося раніше, 1 листопада глава держави Володимир Зеленський повідомив, що внаслідок енергетичного тероризму країни-агресорки РФ пошкоджено вже близько 40% усієї енергетичної інфраструктури України, зокрема ТЕС, ТЕЦ та ГЕС.

Ввечері компанія ДТЕК Київські електромережі оновила графіки стабілізаційних відключень електроенергії у Києві: у компанії пояснили, що світло не обов’язково вимикатимуть на 12 годин.

Окрім того, наголошується, що у Харкові по всьому місту планують розмістити цілодобові пункти обігріву з можливістю отримати гарячу їжу, воду та ліки, вони матимуть автономне джерело електроживлення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?