Путін вклав усе: президент Фінляндії Нііністьо попередив про небезпечний момент у війні
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін вклав усе: президент Фінляндії Нііністьо попередив про небезпечний момент у війні

Путін вклав усе: президент Фінляндії Нііністьо попередив про небезпечний момент у війні
Джерело:  online.ua

За словами глави Фінляндії Саулі Нііністьо, існує вкрай небезпечний момент у війні в Україні, оскільки російський диктатор Володимир Путін вклав забагато ресурсів у вторгнення, що обернулося проти нього.

Джерело:  CNN

Глава Фінляндії Нііністьо озвучив попередження щодо війни в Україні

Він вклав усе... Він борець, тому дуже важко уявити, як він приймає будь-яку поразку, і це, безумовно, робить ситуацію дуже критичною, – виступив із заявою з цього приводу президент Фінляндії.

Як стверджує політик, протягом років він побачив і зрозумів еволюцію мислення очільника Кремля.

Не можна не згадати про те, що Саулі Нііністьо справді в минулому мав досить часті контакти з президентом РФ.

Він розчарований ситуацією в Україні після подій 2014 року. Це розчарування наростало. Він вирішив вирішити це зараз, так чи інакше, - підкреслив президент Фінляндії.

Саулі Нііністьо також звернув увагу на те, що вторгнення в Українe зменшило активність країни-агресорки поблизу Фінляндії.

Ми не бачили жодних ознак посилення російської активності поблизу Фінляндії. Тепер у Путіна, схоже, додалося головного болю в Україні. Насправді, біля наших кордонів зараз спокійніше, ніж було протягом тривалого часу, - додав політик.

Що важливо розуміти, міжнародні партнери уже розробляють плани реагування на випадок, якщо диктатор Володимир Путін почне втілювати в життя свої ядерні погрози щодо України та непублічно надсилають офіційні Москві попередження про можливі наслідки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?