Фонд Навального викрив головну таємницю глави МЗС Росії Лаврова
Категорія
Світ
Дата публікації

Фонд Навального викрив головну таємницю глави МЗС Росії Лаврова

Фонд Навального викрив головну таємницю глави МЗС Росії Лаврова
Джерело:  online.ua

Нещодавно в російських опозиційних ЗМІ спливла інформація про те, що в незмінного міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова вже 20 років є коханка. Вона, як стверджується, певним чином впливає на справи відомства, сам же Лавров живе за рахунок олігарха Олега Дерипаски.

Джерело: Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального

Мова йде про деяку Світлану Полякову, у неї великий автопарк і багато нерухомості, а падчерка Лаврова - Поліна Полякова придбала елітну нерухомість в Лондоні за 4,4 млн фунтів, коли їй був 21 рік.

Варто відзначити, що, згідно з офіційними даними, наданими чиновником, у 71-річного глави російського МЗС є дружина Марія. Вона також вказана в декларації, де міністр вказує про свої доходи. Але згідно зі свіжими розслідуваннями, у Лаврова вже давні і близькі стосунки з Поляковою. Журналісти, які проводили розслідування, також стверджують, що близькі друзі жінки отримали важливі посади в МЗС.

Крім усього іншого, у Полякової є ряд дорогих авто, таких як Porsche, Bentley і Mercedes-Benz. У 2021 році мати Полякової, будучи пенсіонеркою, придбала новий "Мерседес".

Рідна дочка коханки Лаврова проходила навчання в досить респектабельному і дорогому Imperial College Business School в Лондоні.

Лавров і Дерипаска

Таємна сім'я Лаврова дуже часто обирає для свого відпочинку вілли і яхти Дерипаски за кордоном і в Росії.

За даними фонду, Лавров розплачується лобіюванням інтересів Дерипаски у владі. Зокрема, він допомагав Дерипасці отримати американську візу. Лавров якийсь час вирішував бізнес-питання Дерипаски в Гвінеї, де у олігарха є виробництво, а на Ямайці він домігся інвестицій глинозему для компанії "Русал".

Санкції Заходу проти компаній Дерипаски Лавров називає "русофобією, схожою на геноцид".

В українському МЗС відповіли на неоднозначні заяви Лаврова

Нагадаємо, нещодавно в українському МЗС відповіли на цинічні претензії з боку МЗС РФ, голова якого Сергій Лавров звинуватив українську владу в нібито приватизації свята хрещення стародавньої Русі.

Дмитро Кулеба нагадав російському міністру, що встановлення Дня державності на 28 липня, День хрещення Русі, не може бути “приватизацією”, оскільки Україна завжди знаходилася на власній землі та нікуди не здійснювала експансій.

“Надзвичайно нервова реакція прозвучала і від мого колеги Сергія Лаврова, і взагалі з Росії – це нормально. Ми маємо ставитися до цього спокійно”, — уточнив Кулеба.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?