Forbes назвав найбагатшу акторку планети
Категорія
Культура
Дата публікації

Forbes назвав найбагатшу акторку планети

Forbes назвав найбагатшу акторку планети
Джерело:  online.ua

Одна із найяскравіших зірок Голлівуду Різ Візерспун продала свою компанію Hello Sunshine, яка була заснована 5 років тому, і стала багатшою на 900 мільйонів доларів. 

Джерело: Forbes

Різ Візерспун cтала найбагатшою акторкою планети

За словами аналітиків Forbes, особистий капітал Різ Візерспун збільшився до 400 мільйонів доларів - це зробило її найбагатшою та найбільш високооплачуваною актрисою у світі.

Окрім того, наголошується, що новим власником стала медіакомпанія, стартап Blackstone, який очолюють колишні керівники Disney Том Стеггс і Кевін Маєр.

За попередніми даними, нинішнє топкерівництво Hello Sunshine залишиться і продовжить свою роботу над проєктами.

Також відомо, що Різ Візерспун та генеральний директор компанії Сара Харден увійдуть до складу директорів нової організації, назва якої поки не розголошується.

"Hello Sunshine ідеально підходить для нашого бачення нової компанії наступного покоління, пов'язаної з розвагами, технологіями і контентом. Ми прагнемо надихати, розважати і захоплювати світову аудиторію", - наголосили Стеггс і Маєр.

Різ Візерспун уже прокоментувала своє рішення:

"Який приголомшливий день! Я запустила Hello Sunshine, щоб змінити уявлення про жінок у ЗМІ. За останні декілька років ми спостерігали, як наша місія реалізовується через книги, телебачення, фільми та соцмережі. Сьогодні ми робимо величезний крок вперед, встановивши партнерські відносини з @blackstone, що дозволить нам розповідати ще цікавіші, разючіші й інформативні історії про життя жінок у всьому світі. Я дуже натхненна тим, що це означає для нашого майбутнього. Я сповнена рішучості й надалі створюватиму можливості для всіх авторів (з досвідом і без), щоб вони могли розповідати свої історії та охоплювати все більшу аудиторію", - підкреслила Різ Візерспун.

Що важливо розуміти, актор залишається однією з найбільш високооплачуваних зірок в Голлівуді. За один епізод серіалу "Ранкового шоу" чи "Велика маленька брехня" вона отримувала не менше 1 мільйона доларів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?