Фотограф Лаврова розповів про скандал з фото із зустрічі з Трампом
Категорія
Світ
Дата публікації

Фотограф Лаврова розповів про скандал з фото із зустрічі з Трампом

Фотограф Лаврова розповів про скандал з фото із зустрічі з Трампом

Російський фотограф Олександр Щербак розповів про скандал з фото із зустрічі голови МЗС Росії Сергія Лаврова та президента США Дональда Трампа, назвавши його "провалом в організації зйомки".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

За словами Щербака, американцям не варто "перекидати свій провал в організації зйомки і проходу своїх ЗМІ на інших людей".

Нагадаємо, що знімки з зустрічі Трампа з Лавровим першими з'явилися у Росії, попри те, що разом з росіянином працював і американський фотограф. Пізніше у Білому домі звинуватили Кремль у тому, що Щербака представили як особистого фотографа глави МЗС РФ, не вказавши його роботу у пропагандистській агенції ТАСС.

Читайте також: CNN: Білий дім розлючений через брехню Росії щодо фото із зустрічі Трампа з Лавровим

Тим часом, Щербак пояснив, як відбувалася.

"Після зустрічі з Тіллерсоном мене забрав представник з боку американців, привезли в Білий дім, я пройшов перевірку на сканері, особистий огляд, потім обнюхали собачки. Далі провели в Білий дім, де я в одній з кімнат чекав приїзду нашої делегації. Познайомили мене з дівчиною-фотографом, яка там працює, сказали триматися її, так як вона знає весь протокол і т. д", - заявив він.

Також росіянин зазначив, що "на саму зйомку пішов тільки з двома фотоапаратами, всі речі, включаючи мобільник, я залишив в іншому приміщенні, так як мені завчасно про це сказали".

"Звичайна зйомка, рукостискання з усією делегацією, обмін слів, далі почалася зустріч, хвилину попрацювали, потім мені сказали "все", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше офіційний представник МЗС Росії прокоментувала скандал із фотографіями з зустрічі Трампа і Лаврова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?