Фотограф розкрив головний секрет світлини з вагітною Меган Маркл
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фотограф розкрив головний секрет світлини з вагітною Меган Маркл

Фотограф розкрив головний секрет світлини з вагітною Меган Маркл
Джерело:  online.ua

14 лютого, у День всіх закоханих, представники принца Гаррі та Меган Маркл офіційно повідомили, що герцоги Сассекські стануть батьками вдруге. Трохи пізніше фотограф та друг закоханих Місан Гарріман опублікував перше фото вагітної Меган та навіть неочікувано для всіх розкрив секрет цієї чарівної світлини. За його словами, вирішальне значення у кадрі мала локація. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  British Vogue.

Звістка про те, що Меган Маркл знову при надії стала приємною несподіванкою для усього світу. Її офіційно підтвердили не тільки представники подружжя, а й відомий британський фотограф і близький друг пари Місан Гарріман. Варто звернути увагу на те, що саме він дистанційно зробив зворушливе чорно-біле фото дружини принца Гаррі. Окрім того, фотограф вперше публічно зізнався, що саме він зіграв вирішальну роль в стосунках Меган Маркл і принца Гаррі. Чоловік стверджує, що голлівудська акторка навряд чи зустріла б онука королеви Єлизавети ІІ, якби він раніше не познайомив її зі своїм другом.

"Мег нагадала мені, що якби я не познайомив її з нашим спільним другом, то вона б не зустріла Гаррі. Я вдячний за ту незначну роль, яку я зіграв в їхніх стосунках", – зазначив Місан Гарріман.

Фотограф називає проявом справжньої дружби те, що Меган Маркл запросила саме його зробити цей перший кадр - дистанційно через iPad.

"Вагітна жінка одягла сукню бренду Carolina Herrera, яку придбала, коли носила під серцем сина Арчі. Вона лягла на траву та поклала голову на коліна чоловіку. Натомість герцог Сассекський з'явився в кадрі в сорочці, штанах і босоніж", - пише видання.

Варто звернути увагу на те, що закохані позували в саду поблизу свого розкішного будинку в Санта-Барбарі. За словами фотографа, що локацію вони обрали неспроста.

"Дерево позаду них і сад уособлюють родючість, життя і рух вперед. Знімок відображає, що вони ніколи не мали потреби ні в яких рекомендаціях, тому що вальсують по життю разом як абсолютно споріднені душі", – розкрив секрет світлини Місан Гарріман.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, сестра Меган Маркл поділилися неочікуваними фактами про свою родичку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?