Франція втричі збільшує виробництво САУ Caesar через потреби України
Категорія
Світ
Дата публікації

Франція втричі збільшує виробництво САУ Caesar через потреби України

Франція втричі збільшує виробництво САУ Caesar через потреби України
Джерело:  online.ua

За словами гендиректора компанії  Nexter Group, віцепрезидента французької асоціації оборонної промисловості Ніколя Шамуссі, планується утричі збільшити виробництво САУ Caesar, у тому числі, для задовільнення потреб українських військових. 

Джерело: "Суспільне"

Україна зможе отримати від Франції більше САУ Caesar 

Під час зустрічі на полях Форуму оборонних індустрій Шамуссі зазначив, що Україна, скоріш за все, отримає від Франції більше САУ Caesar.

Ми поставили Україні різні системи озброєнь, запчастини та навчили українських воїнів обслуговуванню та ремонту наших систем. Зараз ми продовжуємо відправляти запчастини. Тож цей форум, полягає в тому, щоб зрозуміти що робити далі з точки зору місцевого виробництва, - наголосив гендиректор Nexter Group.

Він також підкреслив, що підписав угоду з Управлінням оборонних закупівель України.

У рамках цієї угоди усі українські та французькі оборонні компанії отримають змогу підписувати індивідуальні угоди.

Caesar дуже потужна і пристосована до використання вашими військовими. Тому я припускаю, що буде більше поставок Caesar. Ми запровадили кардинальні зміни у промисловому процесі для збільшення можливостей виробництва. З початку війни ми утричі збільшили виробництво САУ Caesar, та удвічі збільшили виробництво боєприпасів. Адже наша спільна єдина мета – допомогти Україні, - наголосив Шамуссі.

Що відомо про Форум оборонних індустрій 

Перший Міжнародний форум оборонних індустрій (DFNC1) пройшов у Києві 29 вересня. Він обʼєднав 252 компанії з понад 30 країн.

На форумі були присутні виробники танків, артилерії, дронів, боєприпасів, розробники інноваційного програмного забезпечення та власники унікальних складних технологій з держав-партнерів. Крім того, долучилися українські державні та приватні підприємства оборонно-промислового комплексу.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?