ФСБ підозрює правоохоронців Москви у оприлюднені секретної інформації
Категорія
Світ
Дата публікації

ФСБ підозрює правоохоронців Москви у оприлюднені секретної інформації

ФСБ підозрює правоохоронців Москви у оприлюднені секретної інформації
Джерело:  online.ua

Співробітники ФСБ провели серію обшуків та ініціювали масштабні звільнення у поліцейських дільницях Москви через нібито розповсюдження російськими столичними правоохоронцями секретної інформації за гроші.

Джерело: РосЗМІ

Що відомо про виток секретної інформації у Москві

За інформацією російських журналістів, московські правоохоронці нібито за гроші розповсюджували інформацію про високопосадових осіб в інтересах України.

Зокрема, обшуки пройшли в управлінні внутрішніх справ по Центральному адмінокругу і в районних відділках.

Зазначається, що московські поліцейські за грошове винагородження з'ясовували особисті дані силовиків і повідомляли замовникам, серед яких були в тому числі громадяни України.

При цьому російські ЗМІ повідомляють, що ФСБ провело обшуки практично у всіх відділках поліції Центрального округу. Обшуки супроводжувались вилученнями документації та комп'ютерної техніки.

Невідомі нібито могли отримати чужі паролі для входу в інформаційні системи, звідки викачувалися потрібні їм дані.

Що відомо про наслідки резонансного витоку секретних даних 

Російські ЗМІ повідомляють, що в поліції Москви почались масові звільнення. Так, серед тих, хто подав заяву на звільнення за власним бажанням, начальник відділу поліції Арбатського округу.

Також відомо про заяву на звільнення від заступника начальника управління внутрішніх справ по Центральному адмінокругу - начальника поліції Олексія Щипова.

Пропагандисти стверджують, що російські поліцейські давно займалися платними "пробивами" для клієнтів з інтернету - і цим скористалися українці, котрі регулярно оформляли замовлення на відомості про силовиків, суддів і спецсуб'єктів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?