ФСБ виступить проти Путіна у разі нового заколоту в Росії — Ходорковський
Категорія
Політика
Дата публікації

ФСБ виступить проти Путіна у разі нового заколоту в Росії — Ходорковський

ФСБ виступить проти Путіна у разі нового заколоту в Росії — Ходорковський
Джерело:  online.ua

За словами російського опозиційного політика Михайла Ходорковського, менше третини представників ФСБ готові підтримати кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна у разі нового заколоту в Росії.

Джерело:  Newsweek

ФСБ не планує підтримувати Путіна у разі нового заколоту 

Ходорковський зазначив, що час від час спілкується з представниками ФСБ, які висловлюють розчарування кремлівським диктатором.

За його даними, рівень лояльності людей, які служать Путіну, досить низький.

Я думаю, що якби завтра був інший заколот, і співробітників ФСБ закликали захищати Путіна від цього заколоту, я думаю, що тільки 30% були б готові це зробити, - зазначив Ходорковський.

Як в оточенні Путін сприймають його слабкість

Він підкреслив, що найближче оточення Путіна розуміє, що їх доля і майбутнє повністю переплетені з долею диктатора.

Що не означає, що вони можуть не зрадити його в один прекрасний день або вони не зрадять його в один прекрасний день, - зазначив опозиціонер.

Ходорковський також наголосив, що деякі особи з оточення Путіна воліють залишити за собою вихід через так званий "чорний вихід".

Він назвав найбільшою шкодою режиму те, що Пригожин сказав аудиторії Путіна, що війна - помилка.

Це слова, які люди на передовій не хочуть чути, тому що це означає, що їх зрадили. Так що він, по суті, сказав,"вас зрадили". Ідеї, які Пригожин артикулював своїм повстанням, не стираються і тепер в головах людей. Вони це чули. Так що чи буде це Пригожин, чи буде це хтось інший, це не має значення. Ясно одне, російські збройні сили не будуть вірні Путіну, - підкреслив Ходорковський.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?