Путін відчайдушно намагається втримати владу в Росії після заколоту Пригожина — CNN
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін відчайдушно намагається втримати владу в Росії після заколоту Пригожина — CNN

Путін відчайдушно намагається втримати владу в Росії після заколоту Пригожина — CNN
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін намагається відчайдушно втримати владу в Росії і бореться із наслідками заколоту ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина.

Джерело: CNN

На що піде Путін аби втримати владу в Росії  

Він буде робити все, щоб зломити і звести нанівець славу "вагнерівців" і все, що вони робили. Він буде дистанціюватися від усього цього й буде вести широкий діалог, щоб об'єднати суспільство, - зазначив президент України Володимир Зеленський.

Він також підкреслив, що Путін перестав з'являтись у публічному просторі після того, як Кремлю за рахунок секретної угоди вдалось придушити заколот Пригожина.

Після всіх цих подій куди подівся Путін? Він рідко виходить на вулицю. Ми бачимо його в його кабінетах тощо, але ми ніколи не бачимо його на вулиці, - питається президент України.

Як Путін намагається приховати власну слабкість після заколоту Пригожина

Між тим, на думку західних аналітиків, кремлівський диктатор ймовірно за лаштунками намагається заспокоїти кремлівські провладні кола і довести, що все ще контролює ситуацію.

Він зробить все, щоб зміцнити свою владу. Він зробить необхідні чистки або перетасує когось. Він просто так це не упустить, - підкреслив старший викладач кафедри політики і міжнародних відносин університету Нового Південного Уельсу в Австралії Олександр Корольов.

Також він вказав, що кроки Путіна можуть бути "не дуже помітні для зовнішніх спостерігачів, але він зробить все, як зробив би будь-який авторитарний лідер, щоб переконатися, що його влада міцна, особливо зараз, коли йде війна".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?