Де насправді був Путін під час заколоту Пригожина — дані журналістів
Категорія
Політика
Дата публікації

Де насправді був Путін під час заколоту Пригожина — дані журналістів

Де насправді був Путін під час заколоту Пригожина — дані журналістів
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися російським опозиційним журналістам, у день заколоту Групи "Вагнер" російський диктатор Володимир Путін спостерігав за фестивалем "Алые паруса" в Санкт-Петербурзі з борту яхти бізнесмена та його поплічника Юрія Ковальчука.

Джерело: новини Укрнет

Стало відомо, де був Путін під час заколоту Пригожина

Згідно з даними політичного журналіста Михайла Зигаря, очільник Кремля ніколи не пропускає свято випускників у своєму рідному місті, і цей рік не став винятком, навіть попри заколот, який влаштував власник Групи "Вагнера" Євген Пригожин.

Саме тому, як виявилося, 24 червня російський диктатор спостерігав за "Алыми парусами" з борту яхти свого друга, бізнесмена Юрія Ковальчука.

На переконання журналістів, це вкотре підтверджує той факт, що Путін абсолютно відірваний від реальності.

Він, як і раніше, вважає, що у нього все під контролем і що заколот Пригожина ніяк не вплинув на політичну ситуацію. Але він помиляється. [...] Багато хто, з ким я розмовляв, вважає, що путінська система правління просто не може тривати довг", - зазначив Зигар.

Від інсайдерів також вдалося дізнатися, що 24 червня російському диктатору подарували нову яхту – замість конфіскованої в Італії через санкції "Шахерезади". Що цікаво, цей подарунок готував особисто Ковальчук.

Будували яхту чи то три роки, чи то цілих п'ять – тут версії розходяться. Достеменно відомо лише одне: дарування відбулося. Не завадили ані війна з Україною, ані заколот Пригожина, ані бомбардування Ростова з Воронежем, – розповідають журналісти.

Існують різні версії щодо місця знаходження Путіна у день заколоту Пригожина

 24 червня спеціальний борт Іл96-300ПУ (Пункт управління) Путіна вилетів із Москви в бік Петербурга о 14:16, однак у районі Твері зник із радарів. Про це заявили російські опозиційні журналісти.

Згідно з даними української розвідки, російський диктатор вилетів із Москви на Валдай.

Речник Кремля Дмитро Пєсков цинічно брехав, що Путін нібито "працює в Кремлі".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?