ФСБ затримала в Криму росіянку за "шпигунство на користь України"
Категорія
Політика
Дата публікації

ФСБ затримала в Криму росіянку за "шпигунство на користь України"

ФСБ затримала в Криму росіянку за "шпигунство на користь України"
Джерело:  online.ua

Співробітники Федеральної служби безпеки РФ затримали в окупованому Севастополі росіянку за підозрою в шпигунстві на користь розвідки Міністерства оборони України. Про це пише "ТАСС" із посиланням на центр громадських зв'язків ФСБ Росії, передає ONLINE.UA.

"Федеральною службою безпеки РФ за підозрою в державній зраді затримана в Севастополі громадянка Росії, яка була завербована українськими спецслужбами і за завданням Головного управління розвідки Міноборони України цілеспрямовано здійснювала збір секретних відомостей військового характеру", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що ФСБ РФ уже порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 275 КК Росії ("державна зрада"). Наразі ведуться "слідчі дії". Інших подробиць у ФСБ поки не розкривають.

В мережі уже почали активно обговорювати цю резонансну новину.

"Кожний день. Звідки вони їх постійно беруть?; чому це "шпигунку", а не хоробру розвідницю?; свіжі полонені перед нормадськими переговорами; ось воно як, в оточенні ворогів та ще й шпигуни серед нас; правильно - на території України, яка окупована РФ", - пишуть користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Болгарії нещодавно  спалахнув інший шпигунський скандал. Прокуратура запідозрила у злочині одного з представників посольства Росії у Софії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?